Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925
Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925

Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 [kita rūšis]

0 Review(s) 
€38.00
No tax
Dėžutė
Quantity
Turime

Perlai – tai organinės kilmės brangakmeniai, moliuskų sukurtas kalcio karbonato sluoksnis, susidarantis apie geldelėse esnačius svetimlkūnius. Perlų randama įvairių atspalvių, nuo baltų, iki juodų, priklausomai nuo moliusko tipo, bei vietos, kurioje perlas rastas. Kietumas pagal Moso skalę: 2.5–4.5. 

Manoma, kad perlai pritraukia meilę, pinigus, apsaugą bei sėkmę, apsaugo nuo gaisrų. Perlai saugo motinystę, gydo nuo nevaisingumo, garantuoja sėkmingą nėštumą ir gimdymą. Suteikia išminties per patirtį, mažina nervingumą, padeda priimti meilę, paspartina karmos dėsnius, tvirtai sujungia poras. Pagal seną tradiciją manoma, kad nuotaka, kuri dėvės perlus per vestuves, per savo vedybinį gyvenimą neverks.  Perlai taip pat padeda suprasti tikrąjį savo pašaukimą, suteikia pasitikėjimo savo jėgomis ir tikėjimo visatos pagalba. Skirtingoms spalvoms priskiriamos šios savybės: gelsviems atspalviams – surasi meilę, juodiems – suprasi save bei tapsi žymus, auksiniams – būsi turtingas, o rausviems – aplankys sėkmė. 

2879

No customer reviews for the moment.

Write your review

Sidabrinis mažasis Rožančius su Perlais Ag 925 [kita rūšis]

Write your review

Customers who bought this product also bought:

16 other products in the same category: