• Išparduota
2950 Apyrankė su
2950 Apyrankė su
2950 Apyrankė su 2950 Apyrankė su

2950 Apyrankė su Samaniniu Agatu

0 Review(s) 
€35.00
No tax

Žalvaris,

Įdėklas - Samaninis Agatas

Apyrankės ilgis: 18,5-19,5 cm.

Užsegimo tipas - Dėžutė.

Quantity
Išparduota

Mikrokristalinio kvarco (chalcedono) SiO2 atmaina – kvarco kristalėliai neįžiūrimi plika akimi.

Agatas yra chalcedono atmaina su mikrokristalinio kvarco intarpais, kurie atrodo kaip spalvotos juostos. Agato pavadinimas kilo nuo Achates upės Sicilijoje, kur jis buvo rastas. Agatai būna visų vaivorykštės spalvų. Retesnės – mėlyna ir žalia, būna neskaidrūs arba pusiau skaidrūs. Agatai išmarginti įvairių spalvų ruoželiais bei juostomis, kurios susidaro dėl priemaišų. Pagal spalvas išskiriama daugybė agato grupių, iš kurių svarbiausios: natūralus (Bostvanos) agatas, samaninis agatas (Indijos agatas, puošnusis jaspis) – purvinai žalsvos, žalios, rusvos, rudos spalvos, paprastai be juostų; nėrinių agatas - su puošniais įvairių juostų žydrais raštais; juodasis agatas; akies agatas – su spiralės formos raštais; lygiagrečiomis juostomis išmargintas agatas vadinamas oniksu; dar yra Arizonos, Montanos, medžio agatai ir kiti – beveik kiekvienas šaltinis pateikia savaip pavadintas agato grupes. Kietumas pagal Moso skalę: 6.5 - 7.5.

Samaninis agatas – tai gamtos eliksyras, padedantis atsiverti gamtai, su ja susidraugauti, susitvarkyti su žemiškomis problemomis. Šio akmens misija tarnauti motinai Žemei, o pati Žemė atspindi stipriausią 4-ąją širdies čakrą. Proseneliai Samaninį agatą laikė ypatingai gydančiu ir stiprią apsaugą turinčiu akmeniu.

Šiais laikais daugiausia kovojame ne išorėje, o viduje su savimi, todėl Samaninį agatą patariama nešioti kritikams ir pesimistams, kad neigiamas mintis keisti optimistiškesnėmis. Akmuo didina savigarbą, pasitikėjimą savimi, vidinę ramybę ir sustiprina gebėjimą priimti itin didelę atsakomybės dalį. Samaninis agatas didina suderinamumą su kitais, padeda lengviau priimti kitus ir jiems atleisti. Šis akmuo yra puiki priemonė fizinių, emocinių ir intelektualinių jėgų stiprinimui bei teigiamų ir neigiamų (In ir Jang) energijų balansavimui.

2950

No customer reviews for the moment.

Write your review

2950 Apyrankė su Samaniniu Agatu

Žalvaris,

Įdėklas - Samaninis Agatas

Apyrankės ilgis: 18,5-19,5 cm.

Užsegimo tipas - Dėžutė.

Write your review

16 other products in the same category: