Žalvariniai auskarai su Kalcitu
Žalvariniai auskarai su Kalcitu
Žalvariniai auskarai su Kalcitu Žalvariniai auskarai su Kalcitu

2624 Žalvariniai auskarai su Lazūritu

0 Atsiliepimai 
48,00 €
Žalvaris,

Išmatavimai - Lazuritas

(spalva tamsesnė)

Auskarų aukštis (be užsegimo): 45 mm. 

Plotis: 25 mm

Kiekis
Turime

Lazuritas - vienas iš brangakmenių, lydinčių žmogų ilgame civilizacijos kelyje, laikomas šventuoju akmeniu. Plinijus Vyresnysis lazuritą lygino su žvaigždėtu dangaus skliautu, kadangi intensyviai mėlynas lazuritas dažnai būna su smulkučiais aukso spalvos pirito intarpais. Kinijoje, Indijoje, Tibete lazuritas laikytas grožio etalonu, Dangaus didybės ir dievų galybės įsikūnijimu akmenyje. Senovės egiptiečiai taip pat labai garbino lazuritą, iš jo gamindavo šventuosius skarabėjus, įvairius amuletus, talismanus, religinius atributus, papuošalus. 
 
Lazuritas neprarado savo vertės ir šiais laikais. Iš dažniausiai naudojamų akmenų tai yra praktiškai vienintelis akmuo, esantis tokios gražios mėlynos spalvos, kuri kitaip vadinama karališkai mėlyna spalva. 
Lazuritas - atsinaujinimo akmuo, suteikiantis energijos tiems, kurie siekia naujovių, stengiasi išsiveržti iš gyvenimo rutinos, trokšta įgyvendinti naujus planus, pasiekti aukštumas. Jis padeda susirasti bendraminčių ir draugų, sėkmingai užbaigti pradėtus darbus. Ne veltui Europoje lazuritas laikomas sėkmėsgerovės ir laimės akmeniu. Lazuritas saugo nuo blogio jėgų, “tamsos karalystės” išpuolių, sustiprina viltį, suteikia išminties, malšina savigraužos ir nepamatuotos kaltės jausmus, neša sėkmę ir turtą.
 
Lazuritas padeda į pasaulį žvelgti aiškiai ir ramiai. Jis skatina pažinti ir suprasti save. Tai akmuo, padedantis užmegzti ryšį su supančia aplinka, skatinantis atskleisti dvasines galias ir kūrybiškumą. Subtilios lazurito vibracijos skatina džiaugsmą, atvirumą, nuoširdumą, suteikia galių sukoncentruoti mintis, sustiprinti valią
2624

Kol kas atsiliepimų nėra

Pateikite savo atsiliepimą

2624 Žalvariniai auskarai su Lazūritu

Žalvaris,

Išmatavimai - Lazuritas

(spalva tamsesnė)

Auskarų aukštis (be užsegimo): 45 mm. 

Plotis: 25 mm

Pateikite savo atsiliepimą

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: